Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

Levi’s Made & Crafted

Als freelancer hoef ik niet elke dag ‘op locatie’ te werken, dus vandaag heb ik een thuiswerkdag. Ik hoef daarom geen corporate outfit aan, maar wil er ook niet uitzien als ma Flodder. En om toch wat werk gedaan te krijgen, helpt het mij om me te kleden in een outfit die ik zowel thuis als ook naar kantoor aan zou trekken, op casual friday… Levi’s Made & Crafted heeft daar naar mijn smaak de juiste kleding voor; denim met een vintage twist.

levi's made & crafted

levi's made & craftedlevi's made & craftedlevi's made & crafted

De aangerimpelde rok van het rode jurkje (hierboven) en de gestikte plooien van het denim jurkje (hieronder) gaan we de komende tijd veel zien in de mode, als we Lidewij Edelkoort mogen geloven. Hetzelde geldt voor de kleuren rood en blauw. Dan zit ik alvast goed met deze combi’s… By the way, die netkousen (hierboven) vind ik echt geweldig!

levi's made & crafted levi's made & crafted levi's made & crafted

Meer inspiratie opdoen? Dat kan hier.

Levi’s Made & Crafted kopen? Dat kan in Almere Mann | Amsterdam 290sqm2prEenFourTenue De Nimes | Dordrecht Hip | Utrecht Cris

Start een discussei