Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

Trots!

Net terug uit Italië plof ik neer op de bank en denk ik terug aan de afgelopen maand. Wat is er veel gebeurd! Vandaag precies een maand geleden organiseerde ik mijn eerste style event in samenwerking met WellnessBasics. In de weken erna volgden er nog drie events en afgelopen weekend stond ik met mijn pop-up shop in Italië. Dat ik iets met fashion en lifestyle wilde gaan doen was duidelijk, maar dat het zo’n succes zou zijn had ik niet verwacht. Ik ben trots op mijzelf!

sukha

Natuurlijk heb ik het niet allemaal alleen gedaan en via deze weg wil ik de vrouwen van WellnessBasics, Miss Green en Bandajanas nogmaals bedanken voor hun vertrouwen, hun enthousiasme en hun samenwerking! En natuurlijk ook een bedankje aan de gastvrouwen die hun locatie beschikbaar wilden stellen en alle vrouwen die de moeite hebben genomen om naar mijn events te komen. Jullie waren fantastisch!

Ik ga uitpakken, opruimen, nagenieten, mijn concept verder ontwikkelen, de nieuwe herfstcollectie samenstellen, locaties bezoeken en meer events organiseren. I’ll keep you posted…

foto via Sukha | inspiratiebron en één van de leukste winkels aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam

Start een discussei