Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

geven is nog leuker dan krijgen

Deze week heb ik een leuke week in het vooruitzicht. Hij staat geheel in het teken van de kerstgedachte: GEVEN. Ten eerste ga ik het team waar ik een half jaar mee gewerkt heb als eventmanager verrassen met een bezoek op de werkvloer. Ik wil ze persoonlijk bedanken voor het gemak waarmee ze mij als freelancer in het team opgenomen hebben, de dingen die ik van ze geleerd heb, de persoonlijke gesprekken die we gevoerd hebben en de lol die we samen gehad hebben. En omdat geven nog leuker is dan krijgen neem ik voor iedereen een persoonlijk kadootje mee. Daarnaast ga ik mijn contactpersoon in het zonnetje zetten, want zonder haar had ik deze opdracht niet kunnen doen. Wat ik haar ga geven kan ik hier niet vertellen want ze is een trouwe lezeres van mijn blog.

geven is nog leuker dan krijgenTen tweede heb ik deze week een afspraak met een startende ondernemer. Ze heeft ruim een maand geleden een webwinkel geopend waarin ze o.a. kleding verkoopt waar ik op slag verliefd op werd; vrouwelijk, uniek en in kleine oplages. Ik heb haar gebeld en verteld wat ik doe. Dat ik mijn voelsprieten altijd aan heb voor creatieve concepten en dat mijn oog op haar webshop viel, dat vrouwen mij vaak vragen waar ik mijn kleding koop en dat ik die adresjes graag met iedereen deel. Ze was erg enthousiast en nodigde me uit om te komen lunchen. Dan gaan we bespreken of en hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.

geven is nog leuker dan krijgen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de webwinkel en de kleding? Hou dan mijn blog in de gaten, want ik ga er zeker over schrijven, maar pas na onze persoonlijke ontmoeting. Wil jij niet zo lang wachten en wil jij als een van de eerste getipt worden over dit nieuwe adresje, laat dan je mailadres hieronder achter en dan licht ik alvast een tipje van de sluier op.

Tot dan: bedankt dat je mijn blog leest en PLEASE COME AGAIN.

 

Doe mee aan de discussie

 • Ynske - 10 jaren geleden

  Hi Janet,
  Wat een leuk blog, ik heb het al een paar x gelezen en ik word steeds nieuwsgieriger! Leuk!

  Groetjes, Ynske

  • Janet - 10 jaren geleden

   Hi Ynske,

   Wat een enthousiasme. Dank je wel. Ik hoop dat ik je nieuwsgierigheid kan blijven voeden. Keep following me…

   groetjes, Janet