Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

happy socks

In Nederland kunnen we helaas niet het hele jaar met blote voeten in onze schoenen -met uitzondering van Reinout Oerlemans- en pantykousjes kunnen al helemaal niet meer, dus toen ik 11 jaar geleden Erwin ontmoette heb ik die voorgoed afgezworen. Ze zijn lelijk, ze knellen, ze stinken en het allerbelangrijkste: ik durfde ze in het bijzijn van Erwin niet aan of uit te trekken. Vanaf dat moment ben ik sokken gaan dragen. In het begin kocht ik sokken in veilig zwart en verstopte ik mijn voeten in laarzen, maar tegenwoordig durf ik mijn sokken best te laten zien want sinds kort heb ik de sokken van Happy Socks ontdekt: sokken met  allerlei gekke kleuren en motieven én met een verhaal.

hs plat

‘Het begon allemaal onder een bewolkte hemel in april van een verlaat Zweeds voorjaar in 2008. Twee vrienden hadden een visie: geluk verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Een sterk staaltje vakmanschap, gecombineerd met een flinke portie creativiteit. Een concept dat nu geperfectioneerd wordt door het Happy Socks collectief. Happy Socks zijn in meer dan 70 landen en op elk continent verkrijgbaar’.

happy sockshappy socks

Happy Socks draag ik het liefste onder een broek in sneakers, enkellaarsjes of pumps. Happy Socks zijn er voor mannen, vrouwen en kids. Kopen? Klik hier of hier.

Durf jij je sokken ook te laten zien of ben je een held op sokken?

 

Start een discussei