Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

zijdezachte blouse van zara

6085153422_6_1_1IMG_1215IMG_1217IMG_1219OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanavond heb ik een etentje. Niks spannends, maar ik vind het wel leuk om er een beetje feestelijk uit te zien. Dat gaat zeker lukken met deze zijdezachte blouse van Zara. De kleur is zó donkerblauw dat het bijna zwart lijkt, de glitters langs de hals lijken op ouderwetse broches van mijn oma en de lage mouwinzet doet me denken aan de piratenblouse van Captain Jack Sparrow. Ik ga em dragen op een zwart leren rokje of een donkerblauwe skinny jeans. In beide gevallen doe ik mijn roze pumps erbij aan, als contrast en voor wat kleur.

Nagels lakken doe ik zelden en sinds de middelbare school draag ik ook geen blauwe oogmake-up meer, maar voor deze spijkerbroek-blauwe nagellak en eyeliner maak ik een uitzondering. Vleugje parfum op en ik kan de deur uit. Als ik thuis kom vanavond was ik mijn make-up er weer af met de wascrème van purity.

zijdezachte blouse van Zara | roze pumps van Fornarina (oud) | indigo oogpotlood van Bourjois | indigo nagellak van HEMA | parfum van Roberto Cavalli | 3-in-1 cleanser face & eyes van Purity | blauw wit zeepbakje uit Marokko