Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

the next closet

Ik vind het zonde om kleding weg te gooien en breng daarom regelmatig kleding die ik niet meer draag naar een tweedehands winkel. Dat geeft mij op meerdere manieren een goed gevoel: mijn kast is opgeruimd (en daarmee meestal ook mijn hoofd), ik kan iemand anders blij maken en van elk verkocht item krijg ik een deel van de verkoopprijs. En dat is nou net wat ze bij the next closet ook doen. Het verschil met ‘mijn’ tweedehands winkel is dat the next closet alleen designer items inneemt en verkoopt. Ideaal als je van designer kleding houdt, maar het budget er niet voor (over) hebt. Of als je het gewoon leuk vindt om tweedehands spullen te kopen. Of een centje wilt verdienen aan jouw eigen designer items die je niet meer draagt. Bij the next closet kun je kleding, schoenen en tassen inbrengen en kopen. Alles gaat online.

Ik heb ook even in the next closet gesnuffeld…56f8db8516b79d892aebd218ba64a8b45223c9b1317aa2f23792266e01b1cb5clarge_H13100001_los

schoenen Marc Jacobs | jeans Patrizia Pepe | tas Johnny Ramli