Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

save the date

Het is de laatste tijd wat stil geweest op mijn blog en daar was een goede reden voor. Ik ben namelijk achter de schermen druk bezig geweest met een nieuw project. Het resultaat daarvan is dat ik op dinsdag 10 juni aanstaande mijn eerste style event organiseer in samenwerking met WellnessBasics.

Naamloos

De voorbereidingen zijn in volle gang: de collectie is samengesteld, de uitnodigingen zijn verstuurd en de gastenlijst begint zich te vullen. De collectie op deze avond bestaat uit kleding van Culture en Miss Green en slippers van Bandajanas. Perfect om je zomergarderobe mee aan te vullen. En om thuis een zomerse sfeer te creëren heeft WellnessBasics hammamdoeken en zomers geurende oliën voor huis en huid.

Heb jij geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er ook bij zijn? Dat kan. Stuur een mail naar janet@planetjanet.nl en laat me weten met hoeveel vrouwen je wilt komen. Je ontvangt van mij een bevestiging dat jij/jullie op de gastenlijst staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start een discussei