Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

Rome here we come

IMG_1249

Ik ben ingecheckt! Nu nog mijn tas pakken. Meestal begin ik een paar dagen van te voren al na te denken over wat ik mee wil nemen. We vliegen low-cost met alleen handbagage, dus dat wordt keuzes maken. Deze setjes gaan in ieder geval mee. Opvallend kleurrijk, maar dat komt omdat een deel nog zomergarderobe is. En omdat de sale voor de deur staat vind ik het jammer om nu veel geld uit te geven aan kleding die straks afgeprijsd is. Ik moet dus nog even geduld hebben. Ondertussen ga ik in Rome inspiratie opdoen…

IMG_1256IMG_1259

skinny jeans Maison Scotch | riem Bijenkorf | vest Shoeby

IMG_1261IMG_1262

boyfriend jeans Maison Scotch | blouse Humanoid | tas Woody Ellen

IMG_1263IMG_1266

taupe leren rokje Transmission | blouse S N O B | tas (merkloos, gekocht in Milaan)

IMG_1267IMG_1268

nep leren rokje Fabergé | blouse Zara | tasje (merkloos, gekocht bij het Kruidvat)

 

Start een discussei