Zoeken:
Type en klik op enter
Volgen:

Erwin, Erwin & Erwin

De drie belangrijkste mannen in mijn leven heten allemaal Erwin. Ten eerste ‘mijn eigen’ Erwin met wie ik huis, haard, lief en leed deel. Ten tweede accountant Erwin, die ervoor zorgt dat mijn financiële situatie altijd op en top is. En last but not least, Erwin de kapper. Hij is de enige die met een schaar aan mijn haar mag komen! Ik ben echt een mietje wat kappers betreft, omdat ik niet gezegend ben met een weelderige bos haar die danst -zoals bij Pam van de shampoo-reclame.

pappas

Erwin is een ambachtelijke kapper, die gewoon ouderwets goed knipt. Hij houdt niet van getrut met styling (‘kijk maar op youtube als je je haar wilt opsteken’) of de nieuwste haartrends uit Parijs. Hij kijkt naar je gezicht, je stijl en wat er mogelijk is met je haar. Simpel. Mannen kunnen bij Erwin ook terecht voor een traditionele scheerbeurt. Sit back and relax. You’re in good hands.

pappas

pappas

pappas

pappas

Pappas, Voorstraat 106 in Utrecht

Start een discussei